Koop Zepbound + Online recept bij de online apotheek

Het medicijn Zepbound is in de VS goedgekeurd voor de behandeling van obesitas. Helaas is het in Nederland nog niet goedgekeurd, maar het wachten is nog steeds op goedkeuring. Wel is het belangrijk om te weten dat Zepbound verkrijgbaar is onder de naam Mounjaro. Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven aan patiënten met type 2-diabetes. Wij willen u graag nader kennis laten maken met het medicijn Zepbound.

Ervaar meer

Kan ik het medicijn Zepbound bestellen bij de online apotheek ?

Als het medicijn Zepbound in Nederland is goedgekeurd, kunt u het ook rechtstreeks bij de online apotheek bestellen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de medicijnen ter plaatse bij een apotheek te kopen. In een online apotheek kunt u echter profiteren van het voordeel van tijdwinst. U hoeft niet naar een arts of apotheek te gaan. Met slechts een paar klikken het medicijn direct bij u thuis bestellen?

de online apotheek u het voordeel dat artsen 24/7 voor u klaar staan. U hoeft zich niet aan specifieke openingstijden te houden en u kunt de medicijnen op elk gewenst moment bestellen. De online apotheek biedt u ook nazorg. Als u tijdens het gebruik problemen of bijwerkingen ondervindt, kunt u te allen tijde contact opnemen met een arts. Als u bijvoorbeeld al langere tijd last heeft van bijwerkingen, is het ook belangrijk dat u contact opneemt met een arts. In de online apotheek staan 24 uur per dag artsen voor u klaar.

Drie online apotheken:

NutalPro

Online apotheken Nederland:

Online apotheek België:

Heb ik een recept nodig voor Zepbound?

Ja, Zepbound is alleen op recept verkrijgbaar, wat betekent dat u eerst een recept moet krijgen voordat u de medicijnen bij u thuis kunt bestellen. U kunt direct online een recept laten uitschrijven. Het enige wat u hoeft te doen is een online behandeling kiezen bij de betreffende apotheek. Dit houdt in dat u een vragenlijst invult over uw gezondheid. Hieruit kan uw behandelend online arts concluderen of u geschikt bent voor het gebruik van het medicijn Zepbound. Als dit het geval is, geeft hij u direct online een geschikt recept mee, waarmee u de medicijnen vervolgens kunt bestellen.

Hoe kan ik Zepbound precies online bestellen?

In de regel is het bestelproces in de online apotheek heel eenvoudig. Er zijn slechts enkele stappen nodig om de medicatie te bestellen. In de betreffende online apotheken kunt u het medicijn Zepbound direct in de zoekfunctie vinden. Kies dan de online behandeling waarbij u de gezondheidsvragenlijst invult. De arts zal u een elektronisch recept uitschrijven als er geen risico’s aan het gebruik ervan verbonden zijn. In de regel sturen zij het recept dan rechtstreeks door naar de partnerapotheek, waar u alleen de medicatie hoeft te betalen. Er zijn hier verschillende betalingsmogelijkheden voor u beschikbaar. Selecteer een betaaloptie die bij u past en vul het adres in waar de medicatie naartoe gestuurd moet worden. Het medicijn wordt dan naar u verzonden. Er zijn verschillende bezorgopties. Standaardlevering duurt doorgaans tussen de 2 en 4 werkdagen. Als u de medicijnen snel nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een spoedlevering, zodat u de medicijnen binnen 24 uur in huis heeft.

Hoeveel kost het medicijn Zepbound?

Tot op heden is nog niet bekend hoeveel het medicijn Zepbound precies gaat kosten. Als het medicijn is goedgekeurd, vindt u ook rechtstreeks bij ons de prijs. Wij zijn er zeker van dat u binnenkort het medicijn Zepbound bij ons kunt kopen.

Zepbound

De belangrijkste zaken over Zepbound in het kort:

Wat is Zepbound?

Zepbound wordt vervaardigd door Eli Lilly. Het medicijn Zepbound is nog niet goedgekeurd in Nederland. Het is echter al goedgekeurd in de VS en veel mensen hebben er al mee kunnen afvallen. Mounjaro is een medicijn met dezelfde werkzame stof. Dit is echter niet goedgekeurd voor gewichtsverlies, maar eerder voor de behandeling van diabetes type 2. (Bron: Uchealth.org)

In de VS is het medicijn Zepbound goedgekeurd voor mensen met overgewicht. Het is in Groot-Brittannië al goedgekeurd voor gewichtsverlies onder de naam Mounjaro. (Bron: Reuters.com)

Als het medicijn Zepbound ook in Nederland is goedgekeurd, heeft u de mogelijkheid om het direct online te bestellen. Dit medicijn wordt echter alleen op recept verkocht, omdat het een receptgeneesmiddel is. Om online een recept te krijgen, kunt u een online behandeling invullen, die bestaat uit een gezondheidsvragenlijst.

Helaas is nog niet precies bekend wanneer het medicijn Zepbound in Nederland zal worden goedgekeurd. Maar er is ook de mogelijkheid dat je kiest voor alternatieven, zoals Wegovy. Dit medicijn is ook geschikt voor de behandeling van obesitas en moet worden gebruikt met een voorgevulde pen.

‍Hoe werkt het medicijn Zepbound?

Zoals reeds vermeld bevat het medicijn Zepbound de werkzame stof tirzepatide. Dit behoort tot de groep geneesmiddelen die GLP-1-agonisten worden genoemd. Deze groep geneesmiddelen behoort tot de klasse van medicijnen die de honger reguleren en de eetlust verminderen. Deze groep medicijnen bootst een hormoon na dat van nature door ons lichaam in de darmen wordt aangemaakt.

Het medicijn Zepbound verlaagt ook de bloedsuikerspiegel door de hoeveelheid insuline te verhogen. Het gebruik ervan reguleert uw eetlust en geeft u tegelijkertijd een vol gevoel. Je zult minder honger hebben en dus minder calorieën consumeren, waardoor je uiteindelijk zult afvallen. Als u tijdens het gebruik van Zepbound een caloriearm dieet volgt, kunt u de beste voordelen van de medicatie plukken. Uw arts zal u ook aanraden voldoende te bewegen terwijl u Zepbound gebruikt.

Tegelijkertijd zorgt Zepbound ervoor dat wanneer je eet, het langer duurt voordat het voedsel je maag bereikt. Dit zorgt bovendien voor een langdurig gevoel van verzadiging. Een ander voordeel van het medicijn Zepbound is dat de spijsvertering door het gebruik ervan wordt ondersteund.

Hoe moet Zepbound worden gebruikt?

Het medicijn Zepbound wordt aan u geleverd als een voorgevulde pen, waarin de voor u voorgeschreven dosering al zit. U hoeft dit medicijn slechts één keer per week te injecteren. Zorg ervoor dat de toepassing altijd subcutaan is. Dit betekent dat u de injectie onder uw huid moet injecteren. Wanneer u Zepbound gebruikt, moet u er ook op letten dat u het geneesmiddel niet in uw spieren of aderen injecteert. De beste injectieplaatsen zijn de dijen, bovenarmen of buik. Tegelijkertijd raden artsen ook aan dat u altijd de injectieplaats afwisselt om huidirritatie te voorkomen.

Zoals we hierboven in ons artikel vermeldden, is het medicijn Zepbound verkrijgbaar in verschillende doseringen. De startdosering is 2,5 mg. Deze dosering moet gedurende 4 weken eenmaal per week worden geïnjecteerd. Als u de medicatie goed verdraagt, zal uw arts de dosering na 4 weken verhogen. Na de eerste 4 weken zal de arts 2,5 mg van de werkzame stof voorschrijven als deze goed wordt verdragen. In de regel wordt de dosering elke 4 weken verhoogd. De maximale dosering is 15 mg per week. In geen geval mag u deze dosering overschrijden.

‍ Als u tijdens het gebruik last krijgt van bijwerkingen, neem dan direct contact op met een arts. Er kan sprake zijn van een intolerantie en u dient over te stappen op een ander medicijn. Door de dosering echter zeer langzaam te verhogen, moeten bijwerkingen worden vermeden. Hierdoor heeft uw lichaam voldoende tijd om te wennen aan het medicijn Zepbound.

Welke interacties en waarschuwingen zijn er met Zepbound?

Onder bepaalde omstandigheden kan het medicijn Zepbound gevaarlijk zijn. Om deze reden moet u het zeker aan uw arts vertellen als u een van de volgende problemen heeft:

  • Als u lijdt aan hartfalen
  • Als u een ernstige nier- of leverziekte heeft
  • Als u lijdt aan pancreatitis

Ook als u ouder bent dan 75 jaar is het verstandig om hierover met een arts te praten. In dit geval mag u Zepbound mogelijk niet gebruiken.

Er zijn ook medicijnen die interacties kunnen veroorzaken als u ze samen met Zepbound gebruikt. Deze omvatten bijvoorbeeld medicijnen zoals:

  • Anticoagulantia (dit zijn bloedverdunnende medicijnen) zoals warfarine
  • Medicijnen tegen diabetes zoals sulfonylureumderivaten en insuline
  • evenals GLP-1-receptoragonisten zoals Victoza

Zorg ervoor dat u, voordat u Zepbound gebruikt, alle actieve ingrediënten en ingrediënten in de medicatie goed verdraagt. Als u al een overgevoeligheidsreactie heeft gehad op een werkzame stof of medicijn, kunt u het beste contact opnemen met een arts.

Dienstverlening NutalPro

NutalPro - Een flexibele dienstverlening

Zepbound – vragen en antwoorden

Wie mag Zepbound niet gebruiken?

Sommige patiënten mogen Zepbound niet gebruiken. Hiertoe behoren bijvoorbeeld patiënten die allergisch zijn voor een van de ingrediënten. Als u om welke reden dan ook het medicijn Zepbound niet kunt verdragen, neem dan contact op met een arts. Kunnen zij u een ander medicijn voorschrijven om u te helpen afvallen?

Er zijn verschillende alternatieven voor Zepbound. U kunt hier bijvoorbeeld ook kiezen voor Wegovy of Ozempic. Ook dit medicijn wordt maar één keer per week onder de huid ingespoten.‍ Maar er zijn ook andere alternatieven. Als u bijvoorbeeld problemen heeft met het injecteren bij uzelf, kunt u ook afslankpillen gebruiken. Orlistat is hier bijvoorbeeld zeer geschikt voor.

Het medicijn Zepbound mag alleen worden gebruikt als u overgewicht heeft. Als je al andere manieren hebt geprobeerd om af te vallen, maar het niet is gelukt, dan is het gebruik van Zepbound een goede optie.

Nee, voor het medicijn Zepbound is in de EU en Nederland een recept vereist. Dit betekent dat u dit medicijn alleen op doktersvoorschrift kunt krijgen.

Als een online apotheek u bijvoorbeeld het medicijn Zepbound zonder recept aanbiedt, moet u ervan uitgaan dat er sprake is van illegale verkoop. Deze medicijnen bevatten geen actieve ingrediënten. Ze zijn namaak en je zult nooit weten welke ingrediënten in deze medicijnen zitten. U mag Zepbound in geen geval kopen bij een apotheek die u het medicijn zonder recept heeft aangeboden.

Het is nog niet duidelijk wanneer het medicijn Zepbound in Nederland zal worden goedgekeurd. Veel wetenschappers zijn echter van mening dat dit niet lang meer zal duren. Op onze website kunt u zien wanneer het medicijn beschikbaar is. Het is dus de moeite waard om af en toe nog eens terug te kijken.

Verschillende betaalmethoden beschikbaar in de online apotheek. U kunt PayPal of andere e-wallets gebruiken. U kunt ook met iDeal, VISA of Mastercard betalen. Het is het beste om de respectieve betalingsmogelijkheden in de online apotheek te bekijken en vervolgens te beslissen wat de beste optie voor u is.

Disclaimer: medische inhoud

Het is niet toegestaan ​​dat de inhoud wordt gebruikt voor behandeling en advies. De medische inhoud mag in geen enkel geval worden gebruikt om zelfdiagnose of zelfbehandeling uit te voeren.