Over ons

NutalPro:
Een flexibele dienstverlening

Veiligheid en privacy:
Beveiliging en gegevensbescherming zijn onze topprioriteit. Al uw gegevens worden bij ons veilig bewaard en niet aan derden doorgegeven.

Flexibele gezondheidszorg online:
Op onze website vindt u alle informatie over afvallen. Ook ontdekt u welke behandelingen het beste zijn en welke medicijnen er beschikbaar zijn.

Wij helpen u gecertificeerde aanbieders op internet te vinden:
Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde partners bij wie u diverse medicijnen, zowel op recept als zonder recept, online kunt bestellen.

Advies via online vragenlijst bij partnerapotheken:
Om online een medicijn te bestellen, hoeft u alleen maar een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Zo werkt het

In online apotheken kunt u professioneel advies krijgen over uw gezondheidstoestand en de juiste medische behandeling. De websites van de partnerapotheken zijn zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u snel uw weg vindt en niet lang hoeft te zoeken naar de door u gewenste behandeling. Wij helpen u graag snel de juiste online apotheek te vinden waar u de gewenste medicijnen direct bij u thuis kunt bestellen. We leggen u nu uit hoe u het beste te werk kunt gaan in online apotheken.

Krijg online advies

Als eerste is het belangrijk om te kiezen voor een online behandeling. Hier krijgt u individueel advies over uw gezondheid. Tijdens dit consult kan de arts u ook beter leren kennen. Het is belangrijk om te weten wie u bent en waar u precies hulp voor nodig heeft. Probeer bij online behandelingen nauwkeurig en vooral eerlijk te zijn, want alleen zo kunt u de hulp krijgen die u nodig heeft. De gehele behandeling vindt direct online plaats en duurt doorgaans slechts enkele minuten. Van de arts krijgt u een medische vragenlijst, die u ook online kunt invullen.

U wordt dan in contact gebracht met een bevoegde arts die verantwoordelijk is voor uw regio. De arts zal uw medische geschiedenis beoordelen en op basis van uw huidige toestand kan de arts u een passende behandeling aanbevelen. U kan de arts alle vragen stellen die u wilt, dat is precies waar de online behandeling voor is.

Online consultatie met een arts

  1. Dokteronline
  2. Treated

Webcare Group Ltd. Unit 18
Britannia Way, Waters Meeting,
Bolton, BL2 2HH
Verenigd Koninkrijk 

Vraag online een arts – specialisten 24 uur per dag

U kiest voor uzelf

Bij een online behandeling biedt de arts u verschillende behandelopties aan. Uiteindelijk kunt u uiteraard zelf bepalen voor welke behandeling u wilt kiezen. Artsen in online apotheken voorzien u alleen van de belangrijkste informatie die u kan helpen bij het maken van uw keuze. U bepaalt zelf welk medicijn u uiteindelijk wil gebruiken. Nadat u het gewenste medicijn heeft gevonden en daarvoor een recept van de arts heeft gekregen, kunt u het medicijn in de online apotheek direct bij u thuis laten bezorgen. De verzending van medicijnen is op elk moment volledig gratis.

Medicijnen online bestellen

Nadat de arts u het juiste recept voor heeft gegeven, hoeft u alleen nog maar het medicijn te bestellen. De arts levert het recept meestal rechtstreeks af bij een partnerapotheek, waar u alleen een verzend- en betalingsoptie hoeft te selecteren. De medicijnen worden dan direct naar u verzonden. Het duurt tussen de 24 en 48 uur voordat het medicijn bij u aan de deur arriveert.

Hoe kan ik betalen?

Bij de online apotheek kunt u kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, VISA, creditcard, PayPal, vooruitbetaling of betaling op rekening. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. Nadat u de medicijnen heeft betaald, worden de medicijnen naar het door uw gewenste adres verzonden.

Verzorging en nazorg

Online apotheken streven ernaar hun patiënten bij elke stap professionele ondersteuning te bieden. Zij zullen u helpen de juiste beslissing te nemen. Ook tijdens de behandeling krijgt u de nodige zorg van de deskundigen. In online apotheken heeft u op elk moment toegang tot deskundigen die gespecialiseerd zijn in gezondheid en geneeskunde. U kunt 24/7 contact opnemen met de experts en al uw vragen stellen. Hier weet u zeker dat u altijd de juiste antwoorden krijgt, ook als het om de nazorg gaat. Ook de artsen van de partnerapotheken nemen contact met u op en vragen of alles in orde is. Voor gecertificeerde online apotheken is het belangrijkste dat u zich prettig en gezond voelt.

FAQ

  1. Wie kan bestellen bij de online apotheek?

Iedereen vanaf 18 jaar kan medicijnen bestellen in online apotheken. In de online apotheek zijn zowel vrij verkrijgbare medicijnen als medicijnen op recept verkrijgbaar. Welke behandeling u ook nodig heeft, in de partnerapotheken krijgt u de nodige zorg en uiteraard een behandeling.

Niet alleen als u medicijnen nodig heeft, kunt u bij een online apotheek terecht. Ook als u advies zoekt om een gezondheidsprobleem op te lossen, staan de deskundigen voor u klaar.

  1. Welke artsen zijn werkzaam in de online apotheek?

In de online apotheken werken alleen gecertificeerde artsen uit de EU. Hier zijn deskundigen werkzaam op allerlei terreinen. Zo weet u zeker dat u voor iedere behandeling een geschikte arts vindt.

  1. Is de online apotheek legaal en veilig?

Ja, de online apotheek beschikt over alle benodigde certificaten en keurmerken. De online apotheken mogen online behandelingen aanbieden en recepten uitschrijven. Zij bieden u de hoogste mate van veiligheid en discretie bij elke aanvraag en bestelling van medicijnen.