Mysimba helpt u gewicht te verliezen

Mysimba is een medicijn dat kan bijdragen aan gewichtsverlies door rechtstreeks in te werken op de receptoren in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de eetlust. Wanneer Mysimba wordt gecombineerd met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, bestaat de kans dat u met dit medicijn succesvol zult afvallen.

Ervaar meer

Bestel Mysimba online – medicijnen producten tegen een eerlijke prijs

U kunt het geneesmiddel Mysimba direct online bestellen bij de online apotheek. Zoals al vermeld, is Mysimba receptplichtig. Dit betekent dat u eerst moet kiezen voor een online behandeling bij een van de gecertificeerde artsen online. Na deze online behandeling, die gebaseerd is op een gezondheidsvragenlijst, zal de arts beslissen of Mysimba geschikt voor u is. Als dit het geval is, ontvangt u ook direct een elektronisch recept, dat u vervolgens bij de apotheek kunt inwisselen.

Drie online apotheken:

NutalPro

Online apotheken Nederland:

Online apotheek België:

Hoe kan ik Mysimba betalen in de online apotheek?

Online apotheken bieden diverse betalingsmogelijkheden aan hun klanten, waaronder bankoverschrijving, bankkaarten, Visa, PayPal, of Klarna. De beschikbare opties variëren per online apotheek, dus u kunt degene kiezen die het beste bij uw voorkeuren aansluit.

Belangrijk: Bij de aankoop is het cruciaal om te kiezen voor een betrouwbare leverancier. Op internet zijn helaas veel aanbieders van namaakmedicijnen te vinden, die geneesmiddelen zonder actieve ingrediënten tegen zeer lage prijzen aanbieden. Namaakgeneesmiddelen zijn niet alleen te herkennen aan hun goedkope prijzen, maar ook aan het feit dat ze zonder recept verkrijgbaar zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik Mysimba ontvang?

Over het algemeen wordt verwacht dat de verzending van medicijnen tussen de 1 en 2 werkdagen duurt. Voor een snellere ontvangst kunt u kiezen voor expresverzending, waarbij de medicijnen binnen 24 uur worden bezorgd tegen een extra vergoeding. De verzending van medicijnen is altijd discreet en uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen, waardoor het ook eenvoudig is om herhaalrecepten te verkrijgen en herhaalbestellingen te plaatsen.

De prijs van het geneesmiddel Mysimba

Mysimba moet zelf worden bekostigd en is verkrijgbaar bij diverse online apotheken. Online bestellingen kunnen ook kortingen bieden bij aanschaf van meerdere verpakkingen. De prijs van Mysimba bedraagt 115,50 euro voor één maand (bron: farmacotherapeutischkompas.nl) en kan variëren afhankelijk van de leverancier.

Mysimba

De belangrijkste feiten over Mysimba in het kort:

Wat is Mysimba?

Mysimba wordt door artsen voorgeschreven voor de behandeling van obesitas. Mensen die aan obesitas lijden, moeten meestal kiezen voor een medische behandeling – een eenvoudige verandering van dieet is meestal niet meer genoeg als u wilt afvallen. In zulke gevallen kan het medicijn Mysimba gebruikt worden om af te vallen. Het kan patiënten met ernstig overgewicht helpen om in korte tijd gewicht te verliezen. Na de eerste paar weken zult u merken dat u bent afgevallen.

Het medicijn Mysimba besteedt aandacht aan de manier waarop het lichaam met eetlust omgaat. Het innemen van Mysimba verhoogt ook uw motivatie om meer te bewegen. Als u Mysimba neemt, heeft u de mogelijkheid om enerzijds af te vallen en anderzijds het gewicht dat u verloren heeft te behouden. Als u besluit om Mysimba te nemen, is het verstandig om tegelijkertijd uw dieet te veranderen. Een dieet met minder calorieën geeft u de beste kans om gewicht te verliezen. (Bron: overgewichtnederland.nl

Voor wie is de Mysimba behandeling geschikt?

Mysimba is geschikt voor mensen met overgewicht die een BMI van 30 of meer hebben. In sommige gevallen kan het ook worden voorgeschreven bij een BMI van 27, mits er gezondheidsproblemen zijn gerelateerd aan overgewicht, zoals hoge bloeddruk of diabetes. Het is belangrijk op te merken dat behandeling met Mysimba alleen mogelijk is als uw BMI hoger dan 27 is – bij een lager BMI komt u niet in aanmerking. (Bron: zorginstituutnederland.nl)

Bereken nu uw BMI*

75 kg
0 kg
200 kg
180 cm
0 cm
250 cm

Uw persoonlijke BMI

[gender]*([weight]/(([height]/100)*([height]/100)))
Ondergewicht
Goed
Zwaarlijvig

*Meer info: BMI calculator

Hoe werkt Mysimba?

Het geneesmiddel Mysimba heeft 2 verschillende werkzame bestanddelen. Het medicijn bevat de actieve ingrediënten naltrexon en bupropion. Beide actieve ingrediënten hebben een direct effect op de hersenen. De werkzame stof bupropion is een dopamine- en noradrenalineheropnameremmer. Deze werkzame stof werd door sommige artsen voorgeschreven aan patiënten die wilden stoppen met een verslaving, zoals roken.

Mysimba gebruikt zijn twee actieve ingrediënten om mensen met een BMI van 30 of meer te helpen een gezond gewicht te bereiken door hun voeding en levensstijl te veranderen.

Als u ooit last heeft gehad van hunkering naar voedsel of als u geprobeerd heeft om minder junkfood te eten, maar er toch weer trek in kreeg, dan weet u dat voedsel voor sommige mensen bijna verslavend kan zijn.

Omdat we voedsel nodig hebben om te leven, kunnen we het niet helemaal uitbannen zoals we dat kunnen met verslavende middelen zoals nicotine, maar de manier waarop Mysimba in de hersenen werkt, zou het voor u gemakkelijker kunnen maken om uw slechte eetgewoonten op te geven. Dit zou het voor u gemakkelijker moeten maken om u aan een caloriebeperkt dieet te houden en consequent gewicht te verliezen.

Helpt Mysimba bij gewichtsverlies?

Mysimba kan helpen bij gewichtsverlies. Na 16 weken zou u minstens 5% van uw oorspronkelijke lichaamsgewicht verloren moeten hebben. Dit betekent dat als u begon met een gewicht van 150 kg, u aan het einde van de 16 weken durende behandeling 8 kg zou moeten zijn afgevallen, waardoor u nog slechts 285 pond weegt.

Als u in 16 weken geen 5% van uw oorspronkelijke gewicht bent kwijtgeraakt, is Mysimba misschien niet de beste behandeling voor u en kan uw arts de behandeling helemaal stopzetten. Er zijn altijd andere behandelingen die u kunt proberen, waaronder Saxenda, Wegovy en Orlistat, die misschien geschikter voor u zijn. Saxenda, Wegovy en Ozempic zijn nu ook erg populair in Europa als het gaat om gewichtsverlies. Het verschil hier is echter dat u zich met deze andere medicijnen moet injecteren, terwijl u de Mysimba tabletten alleen maar hoeft in te slikken. (Bron: zorginstituutnederland.nl)

Is de behandeling met Mysimba effectief?

Ja, Mysimba kan u effectief helpen bij gewichtsverlies, maar het is geen op zichzelf staande oplossing. Mysimba fungeert als een hulpmiddel dat u ondersteunt bij het doorbreken van ongezonde eetgewoonten, maar het vereist nog steeds consistente inspanningen van uw kant om af te vallen. Het is essentieel om een calorietekort te handhaven, wat betekent dat u minder calorieën moet consumeren dan uw lichaam nodig heeft voor energie, en ook uw dieet moet aanpassen om succesvol af te vallen. Mysimba vergemakkelijkt deze overgang en helpt u de veranderingen over een langere periode vol te houden, waardoor u de kans krijgt om een gezond gewicht en BMI te bereiken.

Welke bijwerkingen kunnen optreden met Mysimba?

Bij het gebruik van Mysimba kunnen bijwerkingen optreden. Dit is ook het geval met alle andere medicijnen. De bijwerkingen van Mysimba kunnen zowel mild als ernstig zijn. Veel voorkomende bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Mysimba zijn bijvoorbeeld:

 • constipatie
 • duizeligheid
 • buikpijn
 • misselijkheid
 • braken
 • droge mond

Deze bijwerkingen zijn meestal mild en gaan vanzelf over. Als u echter meerdere weken last heeft van deze bijwerkingen, is het mogelijk dat er sprake is van een intolerantie en moet u stoppen met het gebruik van Mysimba. Andere bijwerkingen die ook met Mysimba kunnen voorkomen zijn:

 • overgevoeligheidsreacties zoals netelroos of huiduitslag
 • slapeloosheid of angst
 • verlaagde lymfocytenspiegels
 • prikkelbaarheid en depressie
 • concentratiestoornissen of aandacht stoornissen
 • waterige of gezwollen ogen

Het gebruik van Mysimba kan ook leiden tot een verhoogde bloeddruk of schommelingen in de bloeddruk. Voordat u Mysimba gebruikt, moet u weten dat dit geneesmiddel niet voor epileptici mag worden gebruikt. Het mag ook niet gebruikt worden als u borstvoeding geeft of zwanger bent. (Bron: ec.europa.eu)

Hoe moet ik het geneesmiddel Mysimba gebruiken?

Op het gebied van inname moet u zich houden aan de instructies van de arts. De doseringsinstructies moeten altijd worden opgevolgd om te kunnen profiteren van het perfecte effect van een medicijn. De arts zal ook een dosering voorschrijven die mogelijke bijwerkingen vermijdt. In de regel zal uw arts de volgende dosering voorschrijven:

 • week 1: 1 tablet per dag gedurende 7 dagen
 • week 2: 2 tabletten per dag gedurende 7 dagen
 • week 3: 3 tabletten per dag gedurende 7 dagen (neem 2 tabletten ’s ochtends en de derde tablet ’s avonds)
 • week 4: 4 tabletten per dag (2 tabletten ’s ochtends en 2 tabletten ’s avonds)

De tabletten moeten altijd in hun geheel met een beetje water worden ingenomen. Artsen raden ook aan om Mysimba altijd met een maaltijd in te nemen. Als u Mysimba gedurende een periode van 16 weken heeft ingenomen, raadpleeg dan een arts en bespreek met hem of haar het verdere verloop van de behandeling. Als u de behandeling wilt voortzetten, is het belangrijk dat u minstens één keer per jaar een controle bij uw arts heeft.

De behandeling met Mysimba moet worden gestaakt als u na 16 weken nog geen 5% van uw oorspronkelijke gewicht bent kwijtgeraakt.

Wat gebeurt er als ik een overdosis neem of vergeet in te nemen?

Het kan voorkomen dat u per ongeluk te veel van het medicijn inneemt of vergeet het op tijd in te nemen. In geval van een overdosis kunnen de eerder besproken bijwerkingen optreden, en in ernstige gevallen zelfs toevallen veroorzaken. Als u vermoedt dat u meer heeft ingenomen dan voorgeschreven, is het verstandig direct contact op te nemen met een arts.

Als u een dosis vergeet in te nemen, neem dan geen dubbele dosis om dit te compenseren. Wacht simpelweg tot de volgende geplande dosis en vervolg uw behandeling met Mysimba zoals voorgeschreven.

Zijn er alternatieven voor Mysimba?

Als u het geneesmiddel Mysimba bijvoorbeeld niet mag gebruiken vanwege een intolerantie, dan bestaat de mogelijkheid dat u kunt terugvallen op enkele alternatieven voor het geneesmiddel. U kunt bijvoorbeeld besluiten om Orlistat te nemen. Dit medicijn is ook verkrijgbaar in tabletvorm en staat bekend als een vetbinder. U kunt echter ook Saxenda of Wegovy als alternatief gebruiken. Deze medicijnen zijn echter gebruiksklare pennen die u direct onder de huid moet injecteren. Ze reguleren de bloedsuikerspiegel en verminderen de honger, wat resulteert in minder calorie-inname. Het voordeel van Wegovy is bijvoorbeeld dat u deze medicatie maar één keer per week hoeft te gebruiken.

Ongeacht welk medicijn voor gewichtsverlies u uiteindelijk besluit te nemen, is het altijd heel belangrijk dat u tijdens het gebruik een gezond dieet aanhoudt. Het wordt ook aanbevolen om tijdens de behandeling voldoende te bewegen.

Wanneer moet ik Mysimba niet gebruiken?

In sommige gevallen is het gebruik van Mysimba af te raden. Het is belangrijk om te weten dat Mysimba een receptplichtig geneesmiddel is – u dient over een geldig recept te beschikken voordat u het kunt aanschaffen. U kunt Mysimba alleen online bestellen als u in het bezit bent van een geldig recept voor dit medicijn.

Aangezien Mysimba direct invloed uitoefent op de hersenen en de eetlust reguleert, kan het enkele complicaties veroorzaken. Als u aan een van de volgende aandoeningen lijdt, wordt het gebruik van Mysimba afgeraden:

 • ongecontroleerde bloeddruk
 • nier- of leverziekte
 • psychologische problemen of ziekten of problemen zoals eetstoornissen
 • hersentumor
 • aanvallen
 • drugsverslaving of alcoholverslaving
 • craniocerebraal trauma

Mysimba is eveneens niet geschikt voor gebruik bij allergieën voor de werkzame bestanddelen bupropion of naltrexon, en bij allergieën voor andere ingrediënten in de medicatie. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, of van plan bent zwanger te worden, mag u Mysimba niet gebruiken. Personen boven de 75 jaar dienen eveneens af te zien van het gebruik van Mysimba. Bij twijfel over uw geschiktheid voor Mysimba, raadpleeg altijd een arts.

Bestel Mysimba online tegen een eerlijke prijs bij de online apotheek. Door een online consult met een gecertificeerde arts kunt u beoordelen of Mysimba geschikt voor u is. Bij goedkeuring ontvangt u een elektronisch recept, dat u vervolgens kunt inwisselen bij de apotheek.

Dienstverlening NutalPro

NutalPro - Een flexibele dienstverlening

Mysimba – vragen en antwoorden

Is Mysimba verkrijgbaar bij online apotheken?

Ja, het medicijn Mysimba is verkrijgbaar bij online apotheken. U kunt het snel en gemakkelijk bij u thuis bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is een geschikte betaalmethode en leveringsoptie te selecteren.

Nee, om het medicijn Mysimba te kunnen bestellen, moet u eerst een online recept van een arts krijgen. Hiervoor moet u een onlinebehandeling starten. Om hier mee te beginnen moet u een gezondheidsvragenlijst invullen. U ontvangt dan een e-recept van een gecertificeerde online arts, dat u in de online apotheek kunt inwisselen.

Uw Mysimba-dosis zal beginnen met één tablet per dag en wordt dan geleidelijk over een periode van vier weken verhoogd totdat u de juiste hoeveelheid tabletten heeft ingenomen. Na vier weken zult u waarschijnlijk twee keer per dag twee tabletten innemen – dit is uw onderhoudsdosis. U zult deze dosis blijven innemen tot de opvolg-afspraak met uw arts, dat 16 weken nadat u de tabletten bent gaan innemen zal plaatsvinden.

Nee, gebruikers die Mysimba gebruiken hebben zelden last van bijwerkingen. Veel gebruikers hebben alleen aan het begin van het gebruik last van milde bijwerkingen. Het duurt namelijk even voordat het lichaam gewend is aan de nieuwe werkzame stoffen in het medicijn. Als u van ernstige bijwerkingen last krijgt, kunt u het beste een arts raadplegen.

Mysimba bevat twee werkzame stoffen, 8 mg naltrexon en 90 mg bupropion. De combinatie van deze twee werkzame stoffen verandert de manier waarop de hersenen het hongergevoel interpreteren, zo wordt uw eetlust vermindert en verbruikt u meer energie.

Ja, de fabrikant van Mysimba raadt aan om Mysimba met voedsel in te nemen als dat mogelijk is. Medicijnen worden meestal met voedsel ingenomen om bijwerkingen zoals maagirritatie of indigestie te minimaliseren.

Probeer Mysimba altijd met voedsel op hetzelfde moment van de dag in te nemen. Als u één tablet inneemt, neem deze dan ’s ochtends bij het ontbijt. Als u drie tabletten per dag inneemt, neem er dan twee bij het ontbijt en één bij het avondeten.

Het is niet aan te raden om alcohol drinken tijdens het gebruik van Mysimba, overmatig alcoholgebruik kan het risico op ernstige bijwerkingen verhogen.

Mysimba is een medicijn voor gewichtsverlies dat u kunt helpen afvallen als u een BMI van meer dan 30 hebt. Het werkt het beste in combinatie met een caloriebeperkt dieet, u mag ook geen alcohol drinken terwijl u Mysimba neemt.

Als u te veel van het medicijn Mysimba heeft ingenomen, kunt u verschillende soorten ongemak ervaren. Als u te veel van dit medicijn hebt ingenomen, raadpleeg dan uw arts. Die zal u vertellen wat u in zo’n situatie moet doen.

Disclaimer: medische inhoud

Het is niet toegestaan ​​dat de inhoud wordt gebruikt voor behandeling en advies. De medische inhoud mag in geen enkel geval worden gebruikt om zelfdiagnose of zelfbehandeling uit te voeren.